• Corona update

    Naar aanleiding van de persconferentie op 12 november mogen en kunnen er voorlopig geen fysieke evenementen en bijeenkomsten georganiseerd worden. Helaas heeft dit ook gevolgen voor onze aankomende geplande activiteiten.

    De lezing van 15 november kan niet fysiek doorgaan, hierover krijgen de mensen die zich aangemeld hebben uiterlijk maandagmiddag bericht over. De slachthuislezing zal ook niet fysiek georganiseerd worden, ook hierover krijgen jullie z.s.m. bericht. De verbandleerworkshop van 30 november zal helemaal geen doorgang vinden.

  • Terugblik – Algemene Ledenvergadering
    Bij de Algemene Ledenvergadering op 17 oktober, is het bestuur 2018-2019 ‘Chiron’ afgetreden. De bestuursleden van Chiron hebben zich het afgelopen jaar enorm ingezet voor de vereniging en hebben vele successen behaald. Ondertussen hebben zes kersverse bestuursleden hun taken overgenomen, onder de naam ‘Arion’ Bestuur 2019-2020 ‘Arion’ heeft zich als volgt geconstitueerd: Voorzitter – Tim Warmelink Secretaris – Pip van Leeuwen Penningmeester – Jiska Keus Vice-voorzitter – Solvor Malmei PR/Sponsoring – Zoë Pasman Redacteur – Suzan Büchli Er wordt uitgekeken naar komend jaar en wij hopen veel van onze leden te verwelkomen op onze activiteiten.
  • Terugblik – Peerdepieten
    Traditiegetrouw vierden ook wij de verjaardag van de Diergeneeskundige Studenten Kring mee. Het was een fantastische zonnige dag met een spannende koers waarbij ook enkele van onze (commissie)leden deelnamen! We feliciteren Annick nogmaals met haar overwinning!