Lidmaatschap

Door lid te worden ben je altijd op de hoogte van alle activiteiten die de VHiVer organiseert. Als lid kun je met korting naar onze activiteiten, en de meeste zijn zelfs voor leden helemaal gratis!

Lid worden kan via het contact formulier op de site, zie het menu item ‘lid worden’. De knop Word Lid! onderaan deze pagina verwijst ook naar het aanmeldformulier. Mocht je vragen hebben over het lidmaatschap of het aanmelden hiervoor, kan je altijd contact met ons op nemen via de mail. Je kunt uiteraard ook gewoon één van de bestuursleden aanspreken.

Studenten van de Faculteit Diergeneeskunde kunnen lid worden.
Medewerkers en mensen van buiten de faculteit (dierenartsen) kunnen donateur worden.
Als lid kun je er zelf voor kiezen om ook ons verenigingsblad de VHierVoeter te mogen ontvangen in de mail of op papier.

De contributie voor de VHiVer bedraagt:

Lid met VHierVoeter: €8,- p. jaar.  Betaling via machtiging. Het eerste jaar is zelfs gratis!
Donateur: €16,- p. jaar. Betaling via machtiging

De Statuten der Veterinaire Hippische Vereniging zijn de basis waarop onze vereniging gebouwd is. Hier kan je nalezen hoe de vereniging bestuurd wordt. 

Mocht je besluiten niet langer lid te willen zijn van de VHiVer, kan je je hiervoor afmelden door een mail te sturen naar bestuur@vhiver.nl. Het lidmaatschap en de machtiging dienen vóór 31 augustus van het betreffende contributiejaar te worden opgezegd.

Onze Sponsoren

(c) Veterinaire Hippische Vereniging - 2023